DR. IGOR OKORN

PSIHOTERAPEVT

Rojen sem 12. marca 1971. Moj prvi študij je bil gradbeništvo, sem univerzitetni diplomirani inženir (1997)  in magister gradbeništva (2001). Z investicijskimi projekti sem se ukvarjal do leta 2008.

Leta 2004 sem prvič prišel v lastno psihoterapijo, leto kasneje pa v izobraževanje. Po zaključenem uvodnem  študiju skupinske psihoterapije sem se leta 2006 vpisal na dodiplomski študij psihoterapije na Dunaju in ga leta 2009 zaključil z diplomo iz psihoterapevtskih znanosti- BA.Psth.. V letu 2010 sem v skladu z evropskimi standardi izpolnil pogoje za naziv psihoanalitičnega psihoterapevta po standardih Evropske konfederacije psihoanalitičnih psihoterapij – ECPP, usklajene tudi z Evropsko diplomo iz psihoterapije – EAP. Na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju sem opravljal doktorski študijski program v angleškem jeziku in leta 2013 pridobil naziv doktor psihoterapevtskih znanosti- Dr.Psth.Sc.

Od leta 2009 imam  lastno psihoterapevtsko prakso v Ljubljani v okviru svojega Zavoda za psihoterapijo Ljubljana.

Svoj poklicni in osebni razvoj nadaljujem  z izobraževanjem in treningom psihoanalize po standardih in pogojih International Psychoanalytic Association (IPA).

Živim v Ljubljani. Sem poročen in imam dve hčerki- dvojčici.

Več o področjih dela in meni lahko najdete na spletni strani www.psihoanaliza.si.